Geef een zoekwoord in, en selecteer indien gewenst een filter.
Indien je zoekterm bestaat uit meerdere woorden, zet je deze tussen aanhalingstekens (“). Op meerdere termen tegelijk zoeken, kan door het gebruik van een komma.

07 juni 2019 | NIEUW: MB rechten en plichten begunstigden

gepubliceerd in B.S.: Ministerieel besluit van 13 maart 2019 tot uitvoering van het Besluit van de Vlaamse Regering van 13 juli 2018 tot vaststelling van de nadere regels over de rechten en plichten van begunstigden in hun contacten met uitbetalingsactoren en tot vaststelling van de regels over de ambtshalve en gedwongen herziening van een beslissing tot toekenning van toelagen in het kader van het gezinsbeleid, wat betreft meldingen in en motivering van een beslissing over toelagen en de voorwaarden om af te zien van terugvordering van onverschuldigde toelagen (B.S. 07.06.2019) - versie GPedia

Officiële publicatie B.S. 

 

Een volledig overzicht overzicht van de reglementering op datum van officiële publicatie  vind je ook terug in het luik nieuwsbrief : 
Klik hier: "archief nieuws"
Voor alle officiële publicaties in het Belgisch Staatsblad van de Vlaamse regelgeving over het Groeipakket en de geconsolideerde versies in de Vlaamse Codex, kan je steeds de rubriek "Wettelijke basis" in GPedia raadplegen. Dit betreft volgende categorieën: decreten, samenwerkingsakkoorden, besluiten van de Vlaamse Regering en ministeriële besluiten. 
Klik hier: " Wettelijke basis"

 

Top