Geef een zoekwoord in, en selecteer indien gewenst een filter.
Indien je zoekterm bestaat uit meerdere woorden, zet je deze tussen aanhalingstekens (“). Op meerdere termen tegelijk zoeken, kan door het gebruik van een komma.

Informatienota 1987/23: - Toepassing van art. 56octies G.W.

    Het personeel tewerkgesteld voor rekening van Ministeries, het administratief personeel van de Universiteiten alsook het personeel van de openbare diensten kunnen een loopbaanonderbreking bekomen volgens de voor hen bepaalde modaliteiten.

    Voor bedoelde personen levert de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening geen onderbrekingsuitkeringskaart af en het trimestrieel attest wordt niet automatisch afgeleverd, zoals voorzien voor werknemers van de privé-sector (cfr. CO 1156 van 20 december 1985).

    Met de RVA werd overeengekomen dat in dergelijk geval het document LP6, waarmee de RVA zijn beslissing meedeelt aan betrokkene, dienstig is voor de aanvraag om kinderbijslag ingevolge de loopbaanonderbreking.

    Ten einde trimestrieel een attest te bekomen tot staving van de loopbaanonderbreking moet betrokkene persoonlijk, of via zijn werkgever, de RVA om de toezending van dergelijk attest verzoeken. Vanaf dat ogenblik verloopt het toesturen van dit attest automatisch.

    Top