Geef een zoekwoord in, en selecteer indien gewenst een filter.
Indien je zoekterm bestaat uit meerdere woorden, zet je deze tussen aanhalingstekens (“). Op meerdere termen tegelijk zoeken, kan door het gebruik van een komma.

997/13 van 20 december 1991 - Nationaal Repertorium van de Rechthebbenden - Tijdschema voor 1992

    Als bijlage gaat het tijdschema 1992 voor de bijwerkingen van het Nationaal Repertorium van de Rechthebbenden en dat voor het verzenden van de cumulatie-onderzoeken.

    Voor deze laatste is de voor 1991 bepaalde frequentie (om de 14 dagen) teruggebracht tot eens om de drie weken of zelfs met een langere tusssentijd bij het begin van een kwartaal. De reden daarvoor is dat de instellingen maar zeer moeilijk binnen twee weken de gevraagde onderzoeken konden uitvoeren, omdat het registreren van zelfs de medegedeelde bewegingen in de meeste gevallen maar plaats kon vinden na het opmaken van een nieuwe lijst van onderzoeken.

    Omdat in de computerprogramma's van bepaalde fondsen het vervallen van het recht niet geregistreerd wordt op het tijdstip van de laatste uitkering, leek het ons bovendien beter de lijsten bij het begin van een kwartaal later op te maken, ter voorkoming van het grote aantal administratieve cumulaties dat ze anders zouden bevatten.

    Tenslotte hebben wij U in ons schrijven van 4 oktober 1991 (ref. D/11/Div.9/S.B./IT/DN) een lijst nummer 51 aangekondigd, te ontvangen in de week van 6 januari 1992. Deze operatie is geannuleerd en de eerste lijst die U in 1992 toegestuurd zal worden kunt U verwachten in de week van 20 januari.

    Top