Geef een zoekwoord in, en selecteer indien gewenst een filter.
Indien je zoekterm bestaat uit meerdere woorden, zet je deze tussen aanhalingstekens (“). Op meerdere termen tegelijk zoeken, kan door het gebruik van een komma.

996/35 van 15 april 2003 - Toepassing van MO 580 - KB tot uitvoering van de Art. 47, Art. 56septies en Art. 63 van de SWKL

    MO 580 van 26 maart 2003 stelt de nieuwe formulieren voor die te gebruiken zijn in het kader van de toepassing van voormeld koninklijk besluit en zorgt tegelijkertijd voor hun verspreiding.

    Ter begeleiding van de nieuwe fonnulieren werden twee briefmodellen opgesteld bestemd voor de betrokken gezinnen. Deze brieven geven verduidelijking aan de procedure en de verschillende handelingen die moeten gesteld worden door elkeen van de partijen om een aanvraag voor bijkomende bijslag ten gunste van gehandicapte kinderen in te dienen bij de Bestuursdirectie van de uitkeringen aan personen met een handicap. Een schema illustreert de verschillende te doorlopen stappen. Ais bijlage vindt u de Nederlandse en de Franse versie van de voorgestelde typebrieven:

    Mod X info -1: te gebruiken ais het gehandicapte kind ten laatste op 1 januari 1996 is geboren
    Mod X info- 2: te gebruiken ais het gehandicapte kind na 1 januari 1996 is geboren

    Een vertaling van de formulieren en de typebrieven in het Duits wordt voorbereid en wordt u zo spoedig mogelijk bezorgd.

    Top