Geef een zoekwoord in, en selecteer indien gewenst een filter.
Indien je zoekterm bestaat uit meerdere woorden, zet je deze tussen aanhalingstekens (“). Op meerdere termen tegelijk zoeken, kan door het gebruik van een komma.

997/7 van 24 september 1990 - Massale overname van het nationaal identificatienummer van de natuurlijke personen

    Overeenkomstig de omzendbrief 997/5 van 31 mei 1990 zal U op een magnetische drager een bestand worden toegezonden met de nationale nummers van de rechthebbenden van uw fonds.

    Het zijn de nationale nummers die uit het Rijksregister van de Natuurlijke Personen zijn geput tijdens de twee fonetische opvragingen (een opvraging met juiste geboortedatum en voor de tijdens de eerste opvraging niet gevonden gevallen een opvraging met een marge van 5 jaar).

    Ieder fonds wordt dus verzocht om voor 1 oktober 1990 naar de Rijksdienst - Directie Controle - een blanco magnetische drager te sturen die identiek moet zijn aan diegene die gebruikt wordt voor de bijwerkingen van het Nationaal Repertorium van de Rechthebbenden en waarop de nationale nummers van de rechthebbenden kunnen worden geregistreerd.

    De syntaxis van de registraties die de Rijksdienst zal terugsturen, vindt U op pagina 4 van de omzendbrief 997/5 van 31 mei 1990.

    Elk fonds zal dus voor ieder van zijn rechthebbenden het nationaal nummer ontvangen, dat wil zeggen voor de rechthebbenden die in het fonds actief waren op 8 maart 1990 (dag waarop de gegevens zijn herladen) en de rechthebbenden die in het fonds tussen 8 maart 1990 en 11 oktober 1990 actief geweest zijn. Deze magnetische dragers zullen U ten laatste op 31 oktober 1990 teruggezonden worden.

    Wij herinneren er ook aan dat het fonds ervoor moet zorgen dat de invoering van de nationale nummers in zijn eigen bestanden geen bewegingen veroorzaakt in het Nationaal Repertorium van de Rechthebbenden, zonder echter de andere bewegingen die het wekelijks doorgeeft, af te schaffen.

    Ieder fonds dient zich te houden aan de administratieve procedures zoals die voor deze operatie zijn opgesteld (zie pagina 5 tot 7 van de omzendbief 997/5) en dient ervoor te zorgen dat de nationale nummers uiterlijk op 22 november 1990 in zijn bestanden zijn ingegeven en dat de Rijksdienst uiterlijk 15 november 1990 hiervan op de hoogte is gesteld.

    De nationale nummers die U niet in uw bestanden heeft kunnen ingeven, moeten voor 29 november 1990 aan de Rijksdienst, Directie Controle, kenbaar gemaakt worden door middel van dezelfde magnetische drager (zelfde drager en zelfde formaat) die voor de nationale nummers wordt gebruikt. Zo kan de Rijksdienst de overeenstemming waarborgen tussen de nationale nummers die in de bestanden van de fondsen en in het Nationaal Repertorium van de Rechthebbenden zijn ingegeven.

    Top