Geef een zoekwoord in, en selecteer indien gewenst een filter.
Indien je zoekterm bestaat uit meerdere woorden, zet je deze tussen aanhalingstekens (“). Op meerdere termen tegelijk zoeken, kan door het gebruik van een komma.

Informatienota 1992/13: - Volledige loopbaanonderbreking. - Openbare sector. - Art. 56octies G.W. - Bewijsstukken.

    Met de informatienota 1987/23 van 5 augustus 1987 werden de nodige richtlijnen verstrekt aangaande de attesten voor de personeelsleden van de openbare sector die een loopbaanonderbreking bekomen.

    Thans blijkt dat in het kader van de harmonisatie van alle stelsels van loopbaanonderbreking, door de RVA, de beslissing werd genomen eenzelfde werkwijze te gebruiken voor de openbare sector als voor de privé-sector.

    De LP-formulieren waarvan sprake in de informatienota 1987/23 zijn bijgevolg afgeschaft.

    De kwartaalbonnen voor de kinderbijslag die afgegeven worden in het kader van een volledige loopbaanonderbreking worden automatisch aan de belanghebbenden toegezonden, wanneer zij op hun aanvraagformulier aanduiden dat zij recht hebben op kinderbijslag.

    Voor de gevallen waarbij een onderbrekingsuitkering wordt betaald wegens een vermindering van de arbeidsprestaties blijft de werkgever (zoals in de privé-sector) bevoegd voor de verklaringen inzake de kinderbijslag.

    De informatienota 1987/23 van 5 augustus 1987 is dan ook zonder voorwerp geworden.

    Top